Главная > Новости > Волобуев: "Довольны результатом и самоотдачей"

Волобуев: "Довольны результатом и самоотдачей"

18 апреля 2009

Послематчевый комментарий наставников Зари и Карпат.

Анатолій Волобуєв, головний тренер Зорі:

— Результатом задоволені, самовіддачею хлопців також задоволені. Цимакурідзе в невинній ситуації привіз нам пенальті Нормально!

— Можна детальніший коментар про матч?

— Сусіди по турнірній таблиці, на два очки Карпати попереду. Не бачу сенсу робити якийсь ажіотаж, що ми тут взяли очко. Команди приблизно одинакові за класом, можливо, тільки ми в психологічному стані не такому. Установку на гру виконали. Те, що в Карпат не було кількох гравців У нас також не було. Втомилися деякі хлопці. Установка була грати чіткіше в обороні, хоча у Карпат було кілька моментів. Звісно, команда грає вдома і в неї повинні бути моменти. Не дали скористатись карпатівською головною зброєю — флангами, вдало зіграли проти Кузнєцова. Достойно виглядали. Провели кілька атак у другому таймі, і якщо б вчасно віддавав передачі Жуніор, то ми б кілька виходів сам на сам отримали. Думаю, ми задоволені очком.

— Якщо не секрет, з ким ви розмовляли після гри так довго по телефону?

— Телефонував президент і

— Ющенко? (сміх в залі)

— Ні, це ж не політика. Президент ФК Зоря Єгоров, а потім товариші зателефонували.

— Після того, як ФФУ зобовязала клуб розрахуватись,яка зараз реакція президента клубу?

— Я думаю, що є рішення і його треба виконувати. Образливо буде, якщо не будуть виконувати його, будуть зніматись очки. Хлопці стараються. Хотіли навіть не їхати. Я не те, що попросив, довів до їх молодих голів (Анатолій Волобуєв вказівний палець приклав до голови, після чого фотографи, які проспали просили повторити — І.Ф.). Я сказав, що треба їхати й себе показувати, бо в багатьох завершуються контракти і яка далі буде доля Хай їх проглядають, матчі всі транслюють по телебаченні. В нас Грінченко пропускав, прихворів Гомес, а Гаврюшову зробили операцію.

— Чому Курилов грав на незвичній для себе позиції?

— Для нього це не незвичне це місце. Він в Металісті грав кілька ігор, якщо памятаєте, коли грав Металіст на Кубок з Арсеналом, з Таврією. Я проконсультувався з Маркевичем і той сказав, що той грає центрального півзахисника. Так, ми ризикували. Центрального захисника Дурай відіграв непогано в парі з Омоко.

Олег Кононов, головний тренер Карпат:

— Положення в турнірній таблиці і не тільки, зобовязували нас вигравати цей матч напередодні свят. Ми прагнули перемогти, але гра склалась таким чином, що нам довелося відіграватись. Нам було непросто, адже протистояла нам серйозно організована і з непоганим підбором гравців команда.Тому нам вдалось тільки зрівняти рахунок.

— Чому Пшеничних не було в заявці?

— В нього ще травма. Індивідуально працює. Втрата Голодюка та Кополовця внесла свої корективи також.

Іван Федик (Львів) спеціально для football.ua

Tags:



Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн