Главная > Новости > "В "Зорю", можливо, повернуся", — захисник "чорно-білих" Тарас Дурай

"В "Зорю", можливо, повернуся", — захисник "чорно-білих" Тарас Дурай

17 июня 2009

Закінчився строк оренди у одного з основних захисників луганської "Зорі" Тараса Дурая. Прийшовши з тернопільскої "Ниви", котра тоді виступала у Другій лізі, Тарасові вдалося закріпитися в основі команди Прем’єр-ліги — луганської "Зорі". Чи залишиться Тарас з луганською командою, ще невідомо:

— Тарасе. Риторичне запитання: де ти?
— Зараз я не в Луганську. Я зараз проходжу тренувальні збори з іншою командою. Крім того, у мене діючий контракт із "Нивою". Коротше кажучи, тут багато нюансів.

— Ти вже розмірковував про своє майбутнє?
— Точної відповіді вам надати я не можу, тому що, варіант того, що я повернуся до Луганська все ж таки є. Не виключено, що клуб може зробити мені пропозицію. Але на всі сто відсотків я гарантувати не можу, що продовжу свою кар’єру в "Зорі". І не можу гарантувати протилежного. Зараз все знаходиться у підвішеному стані. Тому про остаточні висновки говорити ще зарано.

— Якщо б тобі зараз надійшла реальна пропозиція від "Зорі", довго б думав?
— Ні, недовго. Я вже звик до цієї команди. Нормальний колектив, дуже класні вболівальники. Та й просто вже звик до міста. Тим паче, я пишаюсь тим, що мені довіряли місце в основі. Коли мене запрошував Анатолій Волобуєв, я і не здогадувався, що зможу закріпитися в основному складі.

— Чим тобі запам’яталася наша команда?— Манерою гри. Гарними вболівальниками. Багато чим. А особисто для мене вона запам’яталася стабільністю. Коли виходиш в основному складі — це вже добре. А якщо виходиш стабільно — це просто неперевершено. Я вважаю, що стабільність — це головне.

Павло Козирєв

Tags:



Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн