Главная > Новости > Максим Білий: «Дніпро» нічим не здивував»

Максим Білий: «Дніпро» нічим не здивував»

20 октября 2010

У 13-му турі Епіцентр Чемпіонату України «Зоря» привезла з Дніпропетровська нічию, що стало певною несподіванкою. Одним з найпомітніших у тому матчі був півзахисник луганчан Максим Білий.

− Максиме, публіка очікувала на перемогу «Дніпра». «Зоря» це зробити не дала. Які враження від останнього поєдинку?
− Налаштовувались серйозно, як на будь-який матч. Хотілося перемогти. Шкода, що не зуміли зберегти рахунок на нашу користь. Втім, якщо згадувати перипетії всіх дев’яноста хвилин, нічийний підсумок можемо занести собі в актив. У цілому, ця гра, гадаю, була цікавою для глядачів. Інтрига жила до останньої хвилини і передбачити, чим усе закінчиться, було надзвичайно складно.

− Зараз широко обговорюється початок роботи Хуанде Рамоса у «Дніпрі». Чи відчули якісь зміни у грі суперника?
− Ми переглядали суперника. Але у тих матчах командою керував ще Володимир Безсонов. Втім, особливих сюрпризів господарі піднести нам не зуміли. Грали приблизно у тому ж ключі, що й раніше. Напевно, за такий короткий проміжок часу неможливо кардинально внести щось нове у зіграний колектив.

− Ти був помітним на лівому фланзі півзахисту «Зорі». Саме звідти й була зроблена гольова передача. Наскільки ця позиція для тебе звична?
− Мене важко здивувати будь-яким місцем у півзахисті. Граю і зліва, і справа, і у центрі, і під нападаючим. Нічого нового у поєдинку проти «Дніпра» мені виконувати не довелось.

− Як у команді розцінюють останні результати і нинішнє становище «Зорі» в Епіцентр Чемпіонаті України?
− Останні три матчі ми зіграли внічию, і протистояли нам гідні суперники. До певної міри, це нейтральний показник. Без перемог успіху не буває, але й приводів розчарування нашим прихильникам ми не дали. Команда розбудовується, і з часом має піднятися на більш високу позицію. Те, що зараз знаходимося на нижчому місці, ніж хотілося б, винуваті не останні наші матчі, а не досить впевнений старт сезону. Не вистачало у рівній мірі і майстерності, і везіння.

− Надзвичайно важливим для вас має стати черговий тур…
− Так, перемога над «Кривбасом» вкрай потрібна, адже може стати надбанням і у психологічному, і у спортивному плані. Криворізька команда недалеко від нас втекла − маємо нагоду скоротити відставання і з часом вийти на більш якісний рівень.

fpl.ua




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн