Главная > Мультимедия, Новости > «Волынь» – «Заря». Пресс-конференция. ВИДЕО

«Волынь» – «Заря». Пресс-конференция. ВИДЕО

11 мая 2012

После окончания матча, главные тренеры команд пообщались с журналистами и ответили на вопросы.

Видео ФК Волынь

Главный тренер «Волыни» Анатолий Демьяненко ответил на вопросы:

— Команда выполнила ту задачу, которая была перед ней. Конечно, нам хотелось выиграть, но мы попали в неприятную ситуацию в первом тайме. После игры я спросил ребят почему они не играли в первом тайме так как играли во втором. Будем разбираться, искать причины. Хорошо, что вышли с честью из ситуации. А «Заря» — хорошая команда, которая в прошлом туре дома сыграла вничью с «Динамо». Поэтому работы у нас – непочатый край. Следует проанализировать все, закатить рукава и пахать, пахать и еще раз пахать.

— Оцените игру Романчука сегодня…
— Он много пропустил. Мы знаем, на что он способен. Он игрок квалифицированный, но все-таки пропустил довольно много.

— А может лучше Леандро сыграл бы?
— Ну, он тоже серьёзный игрок. Но Романчук – арендованный и мне следовало увидеть его в действии еще раз, чтобы решить, что с ним делать дальше.

— Вы намереваетесь оставить его?
— Еще не решил, сомнения есть.

— С Майконом уже договорились?
— Идёт переговорный процесс.

— По Шелихову и Шарпару что скажете?
— По Денису вопрос закрыт – до зимы он у нас. И дальше есть договоренность, что еще на год он будет у нас. Шарпар… Вопрос будет обсуждаться, потому что там сумма большая, если выкупить его. Не все здесь от меня зависит.

— Может скамьи или раздевалку нужно поменять, чтобы команда выиграла в Луцке?
— Нужно не суеверия придумывать, а играть в футбол.

— Какие приобретения можно ожидать от «Волыни»?
— Будут такие, причем очень хорошие. Фамилий называть еще не буду, пусть эти покупки осуществятся. Раньше ничего нельзя говорить. Украинцы будут и легионеры. Усиливать будем абсолютно все звенья.

— Усилят ли основную команду игроки дубля?
— Годованого возьмём на сборы с основной командой. Щедрого еще немного рановато… Мы собираемся 3 июня, 4-5 июня – медосмотр. Будем здесь тренироваться, а 10-го едем в Словению на сбор.

Головний тренер нашої команди вирішив провести післяматчевую прес-конференцію по закінченні матчу «Волинь» — «Зоря» українською мовою. Було видно, що Юрій Миколайович трішечки хвилювався з цього приводу, але прес-конференція вийшла вдалою:

— Буду намагатися розмовляти українською. Я сам з Житомирщини, жив у Львові, в Івано-Франківську. Якщо щось не так, суржик буде (усміхається).

Якщо по грі, то ви розумієте, що ми в минулому турі вирішили завдання – залишилися в Прем’єр-лізі. Тому їхали сюди без психологічного навантаження. Просив хлопців, щоб вони зіграли так, як вміють. Я вважаю, що сьогодні були дві рівні команди на полі, ніхто не розраховував на поразку. Я дуже радий, що ті хлопці, яких ми взяли зимою, показали, що вони справді хороші футболісти. З тієї ями, в якій ми були, дуже тяжко було вилазити, і ви самі розумієте, яке в нас було становище і який календар. Я ще раз вітаю обидві команди з одним балом.

— А контракт у Вас підписаний?
— Ви знаєте, я, поклавши руку на серце, можу сказати, що ніколи цим не переймаюся. Якщо буду гарно працювати і робити свою роботу добротно, то думаю, що з керівництвом знайдемо спільну мову і підпишемо новий контракт. Наразі в мене ще є півроку старого контракту. Головне, щоб команда грала, а там буде видно.

— Тобто Вам пропозицій не надходило?
— Ви знаєте, такі ігри були. Такі, як з «Динамо», в мене навіть часу не було про це думати. Єдину мрію мав: залишити команду в Прем’єр-лізі. Трішки прикро за Кубок… Хоч ми й програли «Металургу» у чвертьфіналі, цього ми не заслуговували, але будемо робити висновки і йти далі.

— Була чутка, що Кварцяний збирається в «Зорю»…
— Я нікого не хочу з тренерів ображати, але я вважаю Віталія Володимировича гарним тренером. Можливо, у нього характер такий не дуже, але він працював і команда завжди грала. Він витягував цю команду в Прем’єр-лігу, і з тих можливостей, які у нього були, він зробив гарну команду. Я дивлюсь, що грають всі хлопці, що були при ньому. Але вважаю, що й з Дем’яненком команда буде грати. Це суперфутболіст, зірка… Я ще був пацаном і він дуже мені імпонував як захисник. І, як тренер, він зробить все для того, щоб «Волинь» була на якомога вищих місцях, а може десь і потрапила у євротурнір. Отож, вам бажаю, щоб ваша команда грала в Європі.

Пресс-служба ФК «Заря»




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн