Главная > Новости > Принц Сегбефія: «Я тут заради футболу!»

Принц Сегбефія: «Я тут заради футболу!»

2 августа 2014

СегбефьяНовачок луганської «Зорі» та гравець національної збірної Того — Принц Сегбефія, в ексклюзивному інтерв’ю поділився своїми враженнями від першого знайомства з клубом, минувшого матчу проти норвезького «Мольде» та своїм ставлення до ситуації в Україні.

— Твої перші враження від нового клубу, як тебе прийняли одноклубники?
— Мої одноклубники прийняли мене одразу в команду, як свого товариша. «Зоря» — це одна велика сім’я, тому вони сприйняли мене також, як свого брата. Я почуваюся добре, як у своїй останній команді. Все йде чудово.

— Що ти можеш сказати про сьогоднішній матч? Чи передбачав, що буде нічия?
— Ні. Мені дуже прикро за моїх товаришів по команді, тому що вони виконували свою роботу, але пропустили несправедливий гол на останніх хвилинах. Вони добре грали і я хочу подякувати їм за продемонстровану гру. Можливо, у матчі відповіді ми будемо мати більше впевненості, щоб перемогти в Норвегії.

— Ти очікував, що «Зоря» сьогодні здобуде перемогу?
— Так. Нічия — це не поганий результат, тому що ми не програли і це добре.

— Так, але це результативна нічия…
— Так, результат не грає на нашу користь. Вони приїхали сюди за 1:1, тож в Норвегії ми маємо спробувати здобути хороший результат для себе.

— Як ти вважаєш, яке буде першочергове завдання у матчі відповіді в Мольде?
— Гра в Мольде буде дуже складною, їм відомо, що вони ще не кваліфікувалися. Тож, ми маємо забивати, щоб збільшити свої шанси.

— Про ситуацію в Україні, що ти думаєш з цього приводу?
— Ситуація, яка зараз в країні мене не стосується. Я тут заради футболу. В країні відбуваються матчі, тож це означає, що я також можу грати. Найважливіше для мене – це футбол, я тут заради нього. Насправді, мені дуже шкода, що ми не можемо грати в Луганську. Я сподіваюсь і звертаюсь до Бога, щоб ми знайшли вирішення цієї проблеми і змогли грати у власному місті. В «Зорі» я заради футболу і тільки заради нього.

— Ця ситуація не заважає тобі сконцентруватися на футболі?
— Ні, в жодному разі. Я повністю сконцентрований на футболі. Я знаю, що «Зоря» буде грати в Лізі Європи, якщо ми кваліфікуємося і також ми граємо в УПЛ. Остання гра була проти «Металіста», яку ми програли. Це все означає, що ми можемо грати в футбол. Найважливіше – це футбол і я тут заради нього. Якщо клуб може грати футбол, я тут заради нього.

Чи казав тобі тренер, наскільки швидко ти дебютуєш за клуб?
— Насправді, мені цього не відомо. Тренер – головний. Тільки йому вирішувати, коли він вважатиме за потрібне мене задіяти за команду, тоді я і буду грати. Зі своєї сторони, я буду наполегливо працювати, щоб повернутися на поле якомога скоріше.

— Твоя фізична підготовка дозволяє тобі стартувати в будь-якому наступному матчі?
— «Зоря» розпочала підготовку раніше за мене. Я тільки-но перейшов, тож мені потрібен час, щоб набрати необхідну форму і бути на рівні з гравцями. В мене є час для роботи з тренером з фізичної підготовки, під його керівництвом, я швидко опинюсь в команді.

— Ти обрав 9-тий номер, він щось означає для тебе?
— Ні, він для мене нічого не значить. Найголовніше — це те що на полі, на номер я не звертаю уваги. Я можу грати під будь-яким номером, це не проблема для мене особисто.

— Над 9-кою буде написано Принц?
— Я не знаю. Принц або Сегбефія, я не знаю. Це для мене не так важливо.

— Наступна гра «Зорі» в Києві, чи буде команда повертатися в Запоріжжя чи залишиться тут?
— Команда залишається в Києві і я разом з нею, і тільки після недільного матчу ми повернемося в Запоріжжя.

1927.kiev.ua




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн