Главная > Новости > Максим Білий: «Постараємося скористатися слабкими сторонами «Динамо»

Максим Білий: «Постараємося скористатися слабкими сторонами «Динамо»

3 марта 2015

Белый-2Захисник луганської «Зорі» Максим Білий розповів про очікування від прийдешньої кубкової зустрчі з київським «Динамо».

— Готуємося в звичайному режимі, два дні були відновлювальні процедури і тренування, щоб ми добре підійшли до гри з «Динамо». Очікую важкої гри — по іншому бути не може. «Динамо» зараз на ходу, показує не тільки якісний футбол але і бойовий дух і самовіддачу.

— Що можеш сказати про слабкі сторони киян?

— На слабкі і сильні сторони вкаже тренер на теорії, постараємося ними скористатися у завтрашній грі.

— Як вважаєш, завдяки чому «Динамо» знаходиться на верхівці турнірної таблиці, відриваючись від «Шахтаря» на п’ять пунктів?

— В першу чергу, це, напевно , завдяки Сергію Реброву, який зміг зібрати команду в єдине ціле. Видно, що хлопці б’ються один за одного, ну і плюс, важливо те, що у Києва все-таки є підтримка своєї публіки. Цього дуже не вистачає клубам з Донбасу.

— «Зорі» потрібен Кубок України?

— Звісно, потрібен. Для нас це не менш важливий турнір, ніж чемпіонат. Тут і імідж клубу, і плюс на «Динамо», думаю, буде побільше глядачів і їх не потрібно розчарувати.

— Який результат завтра влаштує Зорю?

— Результат? Виходячи з того, що це двоматчеве протистояння, то головне буде не пропустити. Тоді в будь-якому випадку будуть високі шанси пройти у півфінал.

footboom.com




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн