Главная > Новости > Худзик: «Спасибо «Заре» за помощь при решении вопросов»

Худзик: «Спасибо «Заре» за помощь при решении вопросов»

8 декабря 2011

Рік, що минає, для колишнього гравця футбольного клубу Львів Павла Худзіка, який тепер знаходиться в обоймі луганської Зорі, вдалим назвати язик не повернеться.

Не так давно Худзік забивав за Оболонь грандам українського футболу – київському Динамо та донецькому Шахтарю. Здавалося, кар’єра в атакувального півзахисника пішла вгору, однак тільки-но перейшовши з київської Оболоні до луганської Зорі, він зазнав серйозної травми і вибув на кілька місяців.

— Травма, яку гравець зазнав у грі проти сімферопольської Таврії, виявилася напрочуд серйозною. В ексклюзивному інтерв’ю Вголосу Павло розповів коли повернеться на футбольне поле.

— Ти ще не забув, що таке футбол і як в нього грати?
— (Сміється). Коли футбол в душі, то його неможливо забути. Звичайно, ще я згадаю як в нього грати. Усі думали, що травма у мене не буде серйозною, однак не сталося як гадалося. Довелося їхати в Кельн на операцію та відновлення. Вдячний клубу, який мені допоміг вирішити чимало питань, зокрема і фінансових.

— Пригадуєш коли і як травмувався?
— Було це у грі з Таврією. Я пішов в обіграш і зіткнувся з кимось захисником суперника. Після гри відчув серйозний біль в коліні. Виявилося, що у мене була тріщина чашечки, коли зробили знімок.

— Коли повернешся на футбольне поле?
— Не хочу наперед загадувати, однак процес відновлення триває добре. Загалом, восени планую повернутися на поле.

— Наскільки складно тобі буде повернутися на той рівень, скажімо, на якому ти перебував в Оболоні?
— Добре, що зараз будуть зимові збори. Гадаю, що мені двох місяців буде достатньо, аби відновитися на набрати оптимальну форму.

— Зоря зараз не вражає своїми результатами. На твою думку, чому?
— В команді пішла черга травм, було багато незрозумілих вилучень. Окрім того, десь команді не щастило на завершальній стадії атаки. Усе якось накопичилося. Одним словом важко сказати конкретні причини.

— Рік, що минає, мабуть, далеко не найуспішніший в кар’єрі футболіста.
— Згоден. Коли грав за Оболонь, було все нормально. Ми залишилися в Прем’єр-лізі, обіграли грандів нашого футболу Шахтар та Динамо. А травма мене вибила з колії, навіть психологічно. Утім, впевнений, що пройду з командою збори і все буде добре.

Травма зіграла велику негативну роль. Цей рік в актив собі занести не можу. Багато втрачено. Треба тренуватися і надолужувати втрачене.

— Чи вирішив уже як святкуватимеш новорічно-різдвяні свята?
— Планую поїхати у Львів. Скучив за цим містом. За кордон їхати не планую. Свята зустріну в Україні.

— І наостанок скажи, як тобі жеребування збірної України до ЄВРО-2012?
— Неможливого нічого немає. Якби нам попалася така група як Росії, то всі би казали, що Україна має пройти далі. Якщо б щось сталося не те, був би великий шквал критики та масу бруду. Якщо Україна не вийде з цієї групи, трагедії ніхто робити не буде. З такими грандами грати складно.

Вголос




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн