Главная > Новости > Карпаты — Заря. Накануне

Карпаты — Заря. Накануне

8 августа 2009

Суббота, Львов, стадион Украина, 17.30, арбитр Евгений Арановский (Киев)

Прямая трансляция на ТК Футбол.

Тактика

В Зорі зараз не найкращі часи, а тому доводиться варіювати складом, щоб знайти ту відповідність позиціям, яка максимально може бути виходячи з тих гравців, які є в наявності, а тому цілком можливий повторний варіант Каменюки справа в захисті, Цимакурідзе в центрі та Джихані знову повинен вийти зі стартових хвилин в основному складі в лінію атаки. Омоко може також не перейматись, адже його вилучення скасували, може хоч не подумає, що у нас судді расисти.

Що стосується Карпат, то додався до травмованих дискваліфікований Ткачук, якому премєр-ліга додала покарання у вигляді дискваліфікації на два матчі. Пои-що на правому фланзі гратиме Федецький, а опорником Годвін.Голодюк зХудобяком в центрі, Кожанов з Гурулі на флангах атаки і Кузнєцов на вістрі.

Психологія

Психологічний стан Карпат можна вважати більш позитивним, аніж в Зорі, адже з точки зору психології, коли ображає тебе начальство, то є ще більше бажання довести своєю роботою, що ти кращий. Коли ми кажемо про начальство, то маємо на увазі ФФУ, яка призначає арбітрів. Так на цьому тижні Карпати заявили, що будуть доводити всена футбольному полі. Гравці настільки налаштовані на Зорю,що готові порвати луганський клуб. А Зоря з одним очком в запасі не менше бажання має набрати ще пунктів. Тож гра очікується цікава.

Центральні протистояння:

Каменюка -Кожанов

Денис на своєму фланзі атаки завжди небезпечний і часто його подачі на Кузнєцова завершуються ударом в ствір. Що йому протиставить Каменюка?

Кузнєцов — Джихані

Ці гравці в минулому сезоні боролись за звання кращого бомбардира. Тоді у Львов забивДжихані, а Кузнєцов ні. Цього разу Сергій мусить наверстати упущене.

Мілошевіч, Тарасенко — атака Зорі

Центральним захисникам Карпат бракує стабільності та впевненості, вуони протягом сезону її наберуть але зараз тільки початок і є шанс цим скористатись.

Слова

Микита Каменюка, півзахисник Зорі:

"У Львові виграти дуже важко. Але у нас немає вибору, надто багато ми втратили вже на старті. Та й потім, весною, коли ми грали з Карпатами на їхньому полі, також мало хто вірив, що нам вдасться зачепитися хоча б за нічию. А ми ледь не виграли — на заваді став зовсім не обовязковий пенальті у наші ворота. Так що ми їдемо до Львова за очками. А як воно вийде, гра покаже. Побачимо, кому більше поталанить цього разу. А ми зробимо все, щоб нарешті везіння привернути на свою сторону".

Андрій Тлумак, воротар Карпат:

"У нас зараз така команда, що ми можемо, коли добре налаштуємося, обіграти будь-кого, навіть Динамо чи Шахтар. Але при цьому можемо і втратити очки там, де цього ніхто від нас не очікує. Тому нині ми повинні на кожну гру збиратися, як на вирішальну битву. Лише за цієї умови в Карпат почне зростати клас і зявиться стабільність у гр"і.

Орієнтовні склади:

Карпати: Тлумак — Петрівський, Мілошевіч, Тарасенко, Федецький — Годвін, Худобяк, Голодюк — Гурулі, Кожанов — Кузнєцов

Зоря: Шуховцев — Каменюка, Омоко, Дурай, Мелікян — Гаврюшов, Цимакурідзе — Лазарович, Антонов, Шевчук — Джихані

Травмовані: Ощипко, Тубіч, Кополовець — Скоба

Дискваліфіковані: Ткачук — Курилов

Прогноз Football.ua: 2:0

Останній матч на полі Карпат: 18.04.2009 Карпати — Зоря 1:1 (Ощипко, 65 (з пенальті) — Джихані, 34)

Всього зіграно 14 ігор: +7=2-5 17:13

На полі Карпат: +6=1-0 15:6

Валентін Бандерштат (Львів), спеціально для Football.ua

Tags:



Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн