Главная > Новости > Ілля Галюза: Проводимо турнір заради позитивних емоцій діточок

Ілля Галюза: Проводимо турнір заради позитивних емоцій діточок

2 января 2013

Галюза25-26 грудня в Луганську пройшов черговий, п’ятий поспіль, дитячий футбольний турнір »Кубок мрії братів Галюза»

Як видно з назви, організували турнір відомі не лише на теренах Луганщини брати Ілля та Сергій Галюза. Зі старшим братом, Іллею, нам вдалося поспілкуватись.

— Ілля, розкажіть про Ваш турнір.
— Ідея проводити дитячий турнір була в наших з братом головах уже давно, але втілити її в реальність вдалося п’ять років тому. Пригадуючи дитинство і майже повну відсутність турнірів для юних футболістів, ми вирішили заповнити цей пробіл. Найголовніший посил і наша мотивація полягають в організації радості і позитивних емоцій для діточок.

— П’ять років тому Ви грали в Литві. Не важко було організовувати турнір за таких умов?
— Ми підбирали час для турніру, виходячи з двох факторів: відпустка в ігровому сезоні і передноворічне очікування дітками чудес. Починали з 4-х команд, потім їх було 6, а в цьому році вже 12. При цьому ми отримали 21 заявку від команд, бажаючих прийняти участь у цьогорічному турнірі.

— Бачу на цьогорічній афіші багато логотипів спонсорів. Спонсорської підтримки вистачає, чи доводиться дофінансовувати з власної кишені?
— Все фінансується нами особисто. А в процесі розвитку турніру брат Сергій разом з батьком пропонували різноманітним організаціям та фірмам долучатись. Це не спонсори, а компанії, які доповнюють та збільшують призи. Наприклад, «МакДональдс» вручив свої запрошення на певну суму, «Блакитний ключ» надав воду для дітей, фан-шоп «Зорі» – подарунки з атрибутикою, і так далі.

— А як розподіляються призи між учасниками?
— Кожен учасник, а їх 144 пацани, отримав пакет подарунків. Плюс призи для кращого гравця в кожній команді, кращого гравця всього турніру, кращого бомбардира, голкіпера, молодого учасника, тренера, переможців конкурсів пенальтистів, жонглера тощо.

— Не думаєте з братом відкрити в Луганську футбольну школу на постійній основі?
— Були такі думки, але багато організаційних складнощів. Та й юридичних питань багато треба вирішувати.

uFootball.com.ua




Комментирование отключено.



Луганский рейтинг Rambler's Top100 Украина онлайн